CARLSBERG BYEN  Bæredygtig byudvikling i eksisterende, tæt byområde med mange bevaringsværdige bygninger.

CARLSBERG BYEN

Bæredygtig byudvikling i eksisterende, tæt byområde med mange bevaringsværdige bygninger.

NORDHAVN  Vedvarende energi, nye energiformer, ressourceudnyttelse og miljøvenlig transport: bæredygtig byudvikling og energieffektivt byggeri i ny bydel.

NORDHAVN

Vedvarende energi, nye energiformer, ressourceudnyttelse og miljøvenlig transport: bæredygtig byudvikling og energieffektivt byggeri i ny bydel.

SOLAR DISTRIKT NORDVEST  Udstillingsvindue for bygningsintegrerede solceller i den eksisterende by.

SOLAR DISTRIKT NORDVEST

Udstillingsvindue for bygningsintegrerede solceller i den eksisterende by.

ØRESTAD  Byudvikling med krav om at alle offentligt støttede projekter udnytter vedvarende energi, herunder solenergi.

ØRESTAD

Byudvikling med krav om at alle offentligt støttede projekter udnytter vedvarende energi, herunder solenergi.

KANALBYEN i FREDERICIA  Kanalbyen skal være klimasikker, ny bydel mellem Fredericias historiske bymidte og Lillebælt, med plads til 1200 boliger og 2800 arbejdspladser.

KANALBYEN i FREDERICIA

Kanalbyen skal være klimasikker, ny bydel mellem Fredericias historiske bymidte og Lillebælt, med plads til 1200 boliger og 2800 arbejdspladser.

NÆRHEDEN – FREMTIDENS FORSTAD  Fremtidens bæredygtige forstad kombinerer byens tæthed og byliv med forstadens grønne kvaliteter. Bydelen skal være CO2-neutral og opføres med tæt-lavt boligbyggeri.

NÆRHEDEN – FREMTIDENS FORSTAD

Fremtidens bæredygtige forstad kombinerer byens tæthed og byliv med forstadens grønne kvaliteter. Bydelen skal være CO2-neutral og opføres med tæt-lavt boligbyggeri.

KØGE KYST  Køge Kyst skal være en attraktiv og bæredygtig bydel, der styrker Køges rolle som center i Hovedstadsområdet, på Sjælland og i den samlede Øresundsregion.

KØGE KYST

Køge Kyst skal være en attraktiv og bæredygtig bydel, der styrker Køges rolle som center i Hovedstadsområdet, på Sjælland og i den samlede Øresundsregion.

NATURBYDELEN RINGKØBING K  Byudviklingen udnytter tæt kontakt mellem by, natur og hav, til at udvikle et nyt boligområde med ca. 1.000 attraktive boliger, der alle bliver opført midt i naturen.

NATURBYDELEN RINGKØBING K

Byudviklingen udnytter tæt kontakt mellem by, natur og hav, til at udvikle et nyt boligområde med ca. 1.000 attraktive boliger, der alle bliver opført midt i naturen.

TANKEFULD VED SVENDBORG  Bæredygtigt byudviklingsområde med 500 boliger i tæt kontakt med skov og hav. Enfamiliehuse opføres med aktive tagflader med solceller og beplantning.

TANKEFULD VED SVENDBORG

Bæredygtigt byudviklingsområde med 500 boliger i tæt kontakt med skov og hav. Enfamiliehuse opføres med aktive tagflader med solceller og beplantning.

BYENS HAVN i SØNDERBORG  Planen for den tidligere industrihavn blev indledt i 2003, da Statens Kunstfonds Arkitekturudvalg udarbejdede en udviklingsplan for havneområdet.

BYENS HAVN i SØNDERBORG

Planen for den tidligere industrihavn blev indledt i 2003, da Statens Kunstfonds Arkitekturudvalg udarbejdede en udviklingsplan for havneområdet.

CITY IN BETWEEN i AALBORG  Aalborg Øst udvikles til en bæredygtig forstad, hvor landskabet får en direkte afsmitning på byen og omvendt.

CITY IN BETWEEN i AALBORG

Aalborg Øst udvikles til en bæredygtig forstad, hvor landskabet får en direkte afsmitning på byen og omvendt.

Vil du se dit projekt her?

Kontakt Os